joi, 21 august 2008

Cu mainile curate peste funduri aplecate

Patronul unui restaurant dintr-un colţ oarecare de lume era cât pe ce să dea faliment după ce nenumăraţi bărbaţi au făcut toxinfecţii alimentare, hepatită tip C şi boli venerice în urma vizitării localului. O inspecţie a Sanepid-ului local a scos la iveală că condiţiile în care se gătea mâncarea erau perfecte. Atunci care era cauza infecţiilor?

După investigaţii amănunţite s-a constatat că peste 90% din bărbaţii care foloseau toaleta barului NU SE SPĂLAU PE MÂINI şi se întorceau la masă cu microbii colcăind pe amprente! Disperat că îşi pierde afacerea, patronul a comandat unor artişti locali ceea ce se vede mai jos:



Inutil să spunem că de atunci niciun bărbat nu a mai făcut vreo (tox)infecţie, deşi s-au raportat cazuri de penisuri vinete şi de sinucideri cauzate de depresia faptului de a nu găsi gaura. Morţii aveau însă mâinile curate!

Mă întreb câţi dintre cei care mă citesc acum se spală pe mâini după ce fac pipilică şi mă mai întreb şi câţi ştiu că a te spăla după nu este suficient, fiind necesar să te speli şi înainte. În fond, după ce pui mâna pe barele din mijloacele de transport în comun pe care au pus mâna toţi moşii care se scarpină la fund, n-ai vrea să duci nici o moleculă maronie direct pe organul cu care gândeşti, nu?

Niciun comentariu: