marți, 12 august 2008

Doua fese pe doua roti


Din Miami aflăm povestea tristă a femeilor lovite peste fund din maşini care trec pe lângă ele în timp ce pedalează. Nu înţeleg ce legătură are acest lucru cu imaginea biciclistului profesionist rupt în fund, însă nu pot decât sa deplâng soarta acestor femei şi să fiu alături de ele. Eu însumi, biciclist fiind, am fost dat cu fundul de pământ de şoferi care fac dreapta fără să se asigure, de şoferi care deschid portiera fără să consulte oglinda retrovizoare ş.a.m.d. Utile de menţionat sunt atenţionările "Bă, ţi se învârte roata!" sau "Bă, ai pană pe dreapta!", strigate din goana cailor putere şi goarna manelelor despre avere!

Toate acestea pentru că în România biciclistul este considerat un fel de cetăţean rupt în fund (iată perfect ilustrată situaţia din poză!), care n-a avut bani de maşină sau un fel de adolescent întârziat. E drept ca pe bicicletă nu poţi urca o gagică, decât daca o pui cu fundul pe roată (ceea ce poate fi extrem de plăcut primele trei secunde, dacă stau să mă gândesc) şi nici nu poti pune un sistem audio performant (cu "Watti reali" multi) din care să curgă hausu, maneaua şi/sau hiphopu.


În imaginea de mai sus, un motto personal al ghicitorului în fund - "Burn fat, not oil" -, mai ales când ştiu că, statistic, 90% din fundurile lumii sunt afectate de celulită! Mai multe imagini din campania "Burn fat, not oil" gasiti aici (da, sunt şi funduri goale!)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Ca tot sunt jocurile olimpice acum imi permit sa te intreb, ca esti mai "de acolo", care e treaba cu fundashii din jocurile sportive? Ai ghicit pentru vreun fundash?

Ghicitor in fund spunea...

In ce sens mai "de acolo"?

Din pacate pentru fundasi, nu am ghicit pentru niciunul din cei care practica aceasta nobila meserie.

Radu spunea...

Ca tot veni vorba de olimpiada... Am gasit aici un articol in care al nostru "sabrer" - cum zice acum presa tarisoarei noastre (sau a lor) - se mandreste ca a calcat pe urmele idolului sau... D'Artagnan !!! Sa ma ierte domnul Covaliu, insa oricat de indemanatic ar fi cu sabia, gandurile sau vorbele sale se produc cu fundul. Asa ca propun un ghicit in moaca acestui mare sportiv (a nu se lua in zeflemea, chiar cred ca este un mare sportiv, dar nu un mare ganditor).

Ghicitor in fund spunea...

As ghici cu placere in chipul sabreurului nostru, dar si-l poarta acoperit.

E bine, pe undeva ca a fost inspirat de D'Artagnan. Groaza mea e sa se parfumeze cu Athos, sa se imbete cu Porthos si apoi sa-si dea Aramis-ul pe fata, marturisind ca l-a inspirat Zorro!

Anonim spunea...

da,fix povesti din astea am si eu din experienta mea de biciclista. doar ca sunt si hartuita sexual pe deasupra, ca multe alte prietene de-ale mele.
desi ma considera o sarantoaca rupta-n fund, care are o "amarata" de bicicleta, de pipait tot sunt buna, se pare. sad.

Ghicitor in fund spunea...

Ai putea sa-ti faci un tricou cu "Daca nu poti sa citesti aici, esti analfabet" sau "Mie mi se invarte si mintea, nu doar roata. Tie?" sau "Castig 30.000 E pe luna si fac 30 de min. pana la serviciu. Tu?"