duminică, 31 august 2008

Fund grabit, fund sfartecat

Conduci cu fundul? Crezi că fundului tău regal nu i se poate întâmpla nimic, niciodata, niciunde, nicicum? Ai băut până nu ţi-ai mai simţit fundul şi te-ai suit la volan crezând că tu n-ai nevoie de vedere şi gândire, tu simţi drumul? Ei bine, simte asta:

5 comentarii:

Anonim spunea...

Mersi Ghicitorule, ai reusit sa-mi strici ziua foarte devreme. Glumeam, s-a stricat cand m-am trezit. Foarte tari reclamele, avem si noi nevoie de campanii agresive dar nu cred ca CNA-ul e de acord, trebuie protejata sanatatea mentala precara a rromanului.

Ghicitor in fund spunea...

Cu placere. Imi pare rau ca zilele dvs. se strica la incepere :( Nu stiu cum v-as putea ajuta.

Poate daca CNA s-ar preocupa sa dea mai multe astfel de reclame imaginare nu am vedea snuff real pe sosele si la stirile de la ora 5,7,8,9 si la 10 si 11 in reluare.

Anonim spunea...

Ghicitorule, m-am gandit bine si stiu cum ma poti ajuta: rezolva tu te rog problema traficului din Bucuresti ca sa nu mai fiu nevoit sa fac o ora pana la birou in fiecare dimineata. Daca faci asta te las sa-mi ghicesti in fund pana te plictisesti.

Ghicitor in fund spunea...

Eu traversez Bucurestiul intr-o jumatate de ora, cu bicicleta. Fireste, datorita plumbului am dezvotat o forma usoara de cancer la plamani. Dar tot am trait mai mult decat toti soferii din trafic: in fiecare zi 1-2 ore castigate se pun!

Anonim spunea...

Hahahah..... tare asta. Eu nu am bicicleta si chiar daca as avea, din Vitan pana in Baneasa cred ca as muri de cateva ori. Ce bine era daca eram Mohamed si venea biroul la mine, si daca venea, cum venea si cat ar fi facut?