joi, 21 august 2008

Joaca cu fundul

Dacă eşti singur, părăsit de iubită şi de prieteni, ai un calculator, conexiune la internet şi o noapte lungă în faţă, în care gândurile negre se rotesc ca vulturii deasupra capului tău şi te gândeşti să părăseşti lumea asta goală de sens şi plină de rahat şi să o dai dracului de viaţă, pentru că nu a fost dreaptă cu tine şi prea generoasă cu alţii, dacă nu crezi în Dumnezeu sau Îl consideri un moş pervers care Îşi bate joc de robii săi şi dacă nu îţi pasă că vei fi înmormântat la marginea cimitirului pentru că ai săvârşit păcatul sinuciderii, ei bine, dacă toate aceste condiţii sunt îndeplinite, te poţi juca jocul de mai jos:

Later edit: La cererea celui care scrie acest blog despre ghicit în fund am scos flash-ul din site, deoarece nu mi-am dat seama cum se scoate sunetul enervant din el. Jocul superb se găseşte aici.

4 comentarii:

Anonim spunea...

o stiu pe asta ghicitorule, e veche. de fapt, jocul a fost inventat mai de mult, a fost doar "digitalizat", ca sa zic asa, la fel ca sahul, tablele si jocu' ala de societate -> http://www.basescu.ro/basesculatinta2/

Anonim spunea...

N-am inteles intrebarea...

Ghicitor in fund spunea...

N-am inteles ca n-ati inteles intrebarea.

Anonim spunea...

Pe principiul "Te uiti, dai si castigi damnare eterna", doresc sa raportez o medie orara de 1320, cu un maxim de 1418. Sunt mandru de aceasta performanta si in acelasi spirit (al jocului) si pe principiul "Fudulia n-are margini si nici fund", ma duc sa ma inscriu la olimpiada oamenilor simpli. Echivalent cu sinuciderea; poate am noroc si ma sinucide altcineva (preferabil cu fundul). I-as fi profund recunoscator.