joi, 14 august 2008

Monstruozitatea

O ştire-bombă zguduie comunitatea medicală din România! Nu, nu este vorba de câştigarea de către pacient a unui caz de malpraxis (acest lucru încă nu s-a întâmplat în prezent, ci doar s-a ajuns destul de departe să; cazul este cel al faimosului Ciomu, al cărui nume provoacă acelaşi efect ca apa foarte rece!). Este vorba de primul exemplar animal care are fundul pe faţă. Priviţi:



De obicei, fundul este opus feţei, de la asta provenind şi denumirea de fund, însă probabil datorită poluării produsă de industrializarea excesivă a României în prima jumătate a secolului XX acest om s-a născut (în judeţul Brăila) cu un mic fund sub gură.

Datorită acestui fapt mic au suferit mult toţi oamenii care l-au înconjurat, pentru că atunci când le era lumea mai dragă, omul nostru mai excreta o porcărie, stricându-le tuturor cheful. Nenumărate analize i s-au făcut domnului cu pricina şi - nemaivăzut! - s-a constatat că encefalul său se află îndărătul acestor mici proeminenţe de sub gură, lucru perfect explicabil şi vizibil prin micimea ideilor pe care le are.

Dovada că societatea românească este tolerantă cu persoanele cu retard mental sever (idoţie, debilitate mentală de gradul 3, IQ între 0 şi 19) este că omul este un prosper om de afaceri cu statul, un extraordinar agent patogen imobiliar, un excelent patron de club de folbal şi preşedinte al unui partiduleţ mai mult creştin şi mai puţin democrat. De altfel, având fundul mai aproape de Cer, omul comunică mai des cu Dumnezeu decât propriul Lui Fiu (se ştie ca relaţiile Tată-Fiu pot fi uneori încordate şi pot duce chiar la crucificări!). E bine să gândeşti cu fundul, fie el oricât de mic şi la vedere, daca stau bine să mă gândesc fără fund...

5 comentarii:

Anonim spunea...

Butt-face...... Asta e si intr-un episod din South Park, era cu Ben Afleck ( cum s-o scrie). Dar tu probabil stiai asta deja, sau poate ai ghicit.
Iti place melodia "Ass the world turns"?? Sau "come ass you are"??

Pe curAND.

Anonim spunea...

esti din ce in ce mai...

Ghicitor in fund spunea...

@anonim:

Nu am vazut episodul din South Park, dar o sa incerc sa-l vad, imi place South Park. Probabil ca sigur (!) am ghicit.

Nu le stiu. In schimb stiu melodia de la Groove Armada - "I see you, baby". Mai stiu si alte melodii, peste o mie cred, cu tot cu versuri.

Nu se pune punct dupa "si", nici macar in engleza.

@fatima,

Gras? Batran? Mirositor? Bogat? Intelept? Ocupat? Responsabil? Norocos? Puternic? Rezistent? Sictirit? Urat? Iubit?

si b) flatulent?

Anonim spunea...

Am o nelamurire, probabil o ai ghicit-o deja, cum adica nu se pune punct dupa "si"?
Poate e vreo gluma dar tin sa te anunt ca de cand m-am angajat mi-am pierdut simtul umorului si nu m-am prins.
Speaking of South Park ar trebui sa vezi si "Asspen" e dragut.
P/S: mi-as da numele dar nu stiu cum.... teach me mASSter.

Ghicitor in fund spunea...

@anonim (in ordinea inversa):

Numele se poate da folosind radio-button-ul de deasupra lui Anonim, acela cu Nume/Adresa URL.

O sa incerc sa vad Asspen, daca o sa am putin timp liber.

Englezescul "AND" inseamna romanescul "SI". Pe curAND. Punct dupa si. Fuck it, nevermind.