sâmbătă, 16 august 2008

Un alt fel de ghicit in fund

Daca sunteţi constipat, aveţi cancer (sau veţi avea), aveţi probleme cu prostata (nu, nu este vorba de cap, ci de ceva mult mai aproape de fund), apendicită sau hemoroizi, atunci va trebui să treceţi prin asta:



Este procedura standard înainte de o colonoscopie, o metodă mult mai sigură de a detecta tumori! Tu mori şi ei îţi bagă un deget în fund, uns cu gel. Dacă la sfârşit pe degetul doctorului se regăseşte şi ceva căcuţ, acesta va fi supus analizelor. Îmi pare rău, dar dacă veţi ajunge în postura din clip, nu prea aveţi cine ştie ce viitor. Trăiţi-vă clipa, mâine puteţi avea un deget în fund!

11 comentarii:

Anonim spunea...

Esti dezgustator! Ai cazut in coprofagie?

Ghicitor in fund spunea...

Ca medic (?) de familie, ar trebui sa stiti:

1. Coprofagia inseamna "a ingurgita materie fecala" (de la grecescul 'copros' = caca si "fagos" = a manca). Fireste, ca medic(?), ar trebui sa stiti asta si sa aveti proprietatea termenilor. Sau sunteti si dvs. medic sustinut de mami si tati, ca vreo 90% din personalul medical (ca doctori nu le pot zice) de pe la noi?

2. Nu este nimic dezgustator la tuseul rectal. Ca medic (?), ar trebui sa stiti deja asta.

Va doresc o copromasa copioasa! Pofta buna!

Alexandru (cel Nou) spunea...

Este vorba de o refulare de-a subconstientului tau, venita din stadiul anal al dezvoltarii tale psihosexuale, din copilarie, ramas inca neterminat. De aici pasiunea ta pentru ceea ce tine de aceasta parte a corpului. Am vorbit despre coprofagie datorita formularii tale : "pe degetul doctorului se regăseşte şi ceva căcuţ[...]". Nu este exclus ca cineva care se exprima astfel sa aiba si astfel de inclinatii. Daca ele nu se manifesta, la tine, exista totusi, dar in stare latenta.

Oricum, blogul tau este (pentru mine, cel putin), un simplu document psihopatologic, demn de studiat. La fel si narcisismul tau de fals intelectual.

Oricum, daca vrei sa faci parada cu aceasta afectiune, eu nu am nimic impotriva. Continua chiar. Doar asa te poti vindeca.

Ghicitor in fund spunea...

De vindecat m-am vindecat cand l-am gasit pe Isus si l-am primit in inima mea! Aleluia! Aleluia!

Nu sunt un fals intelectual, nu sunt intelectual deloc! Sunt un om de la tara, ar pamantul si cultiv legume.

Va rog sa continuati sa ma psihanalizati, cu conditia sa dati click pe reclamele crestine din partea dreapta a blogului. Multumesc!

Alexandru (cel Nou) spunea...

Te-ai enervat, ghicitorule?

Ghicitor in fund spunea...

Bineinteles ca nu.

Anonim spunea...

alex, nu stiai ca tot ceea ce bei si ce maninci cindva poate a fost un caca de dinozaur sau un pishu de mamut? de fapt, s-ar putea sa fie chiar spircaiala gainii gatite cu mult talent de mama-soacra (in cazul in care esti casatorit cu o fata simpla de la tzara). sau pishu lu tata socru', cind s-a intors cherchelit de la birtu' din sat. asa ca, in strafundurile noastre, toti sintem, chiar si tu...
eminentza sa pun pariu ca stie chestia asta, daca face agricultura.

Alexandru (cel Nou) spunea...

Blogdan, pene infipte in cur nu te fac gaina! :)

Doar pt ca dovleacul pe care il mananc creste in balegar nu ma face coprofag.

Si doar pt ca Ghicitorul are si pasaje amuzante in blogul sau nu inseamna ca e sanatos. Daca nu s-ar fi enervat, ar fi dat un raspuns, nu o reactie penibila.

Negarea e un mecanism de aparare, al egoului. De unde si narcisismul. I-ar placea sa il "psihanalizez" in continuare..

Toti nebunii se cred sanatosi. El spune ca s-a vindecat..

Cat despre folosirea fortata a pronumelor de politete, ea arata ca doreste respect, recunoastere.

Egoul in sine este boala.

Ghicitor, n-o lua personal. Ia-o, daca vrei, stiintific. Sau mai bine, n-o lua deloc.

Deocamdata esti un hiper-intelectual paranoic, putin intarziat. E bine sa ari pamantul. Munca fizica ajuta.

Dovleacul isi are radacinile adanc infipte in balegar, dar miezul lui este pur.

Aff.. Dupa aceasta enumerare exhaustiva, imi consider misiunea incheiata pe aici...

Va urez toate cele bune!

Ghicitor in fund spunea...

Bă Alex,

Mi-ai dăschis oki! Am decis să renunţ la folosirea pronumelor de politeţe, coae! Nu dă alceva, da ca să nu crezi ca doresc respect, recunoaştere din partea ta.

Trăbe să te hotăraşti: ori fals intelectual, ori hiper-intelectual. Sau poate fals-hiper-intelectual sau hiper-fals intelectual!

Mă bucur, bă, că ţi-ai încheiat misiunea p-acia. Păcat că o să ratezi articolul despre faza anală a lu Freud. Sau articolul în care o să scriu despre falşi (sic!) psiho(hrm!)anal(/hrm!)işti care bântuie blogurile.

N-o lua personal: ia-o.

Anonim spunea...

mai alex, iti dau dreptate, penele infipte in cur nu te fac gaina.
dar nici folosirea unor cuvinte precum coprofagie, refulare, subconstient, etc... nu te scot din conditia de prost.
iar dupa cite vad, tu il psihanalizezi pe preapurtatorul de har fix cu curu'. adica te bagi cu nasul exact pe brazda lui, munculitza lui, sudoarea fruntii lui, crapatura palmelor lui! vai, vai, vai!!!
nu il enerva, ca mi-a ciripit mie o vrabie ca asta face magie maro, te descinta de ramii intr-o buca si nu mai ai cu ce iti articula puseurile psihanalitice!

Anonim spunea...

Alex, Blogdan are dreptate, daca lor le place sa se linga in fund unii pe altii, cine esti tu sa te pui in calea fericirii lor?